Cine suntem?

Constituind un grup de firme cu capital integral privat, Urbio se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Va punem la dispozitie o echipa formata din profesionisti cu spirit de inovatie, pregatita sa va ofere consultanta la cel mai inalt nivel.

Clientii nostri

Suntem incantati sa colaboram cu acesti clienti

Despre Urbio Led

Eficiența energetică a LED-urilor a crescut exponențial în ultimii zece ani. Este cert faptul că popularitatea acestei tehnologii se va îmbunătăți constant mulțumită atât noilor materiale cât și a proceselor de fabricație. Iluminatul cu tehnologia LED ar putea conduce la economii de energie substanțiale.

Atât puterea LED-urilor cât și sursa de alimentare sunt indicatori foarte importanți care sunt luați în calcul atunci când avem în vedere un proiect de eficientizare energetică. Dar, bineînțeles, aceasta este o condiție necesară dar nu și suficientă. Aplicațiile fiecărui corp de iluminat necesită o atentă alegere a caracteristicilor LED-urilor, a surselor cât și a aplicațiilor în care sunt folosite.

În contextul în care necesitatea definirii unor soluții din ce în ce mai specifice și aplicate pentru proiectele în desfășurare era o evidență, grupul de firme Urbio a decis să-și lărgească domeniul de expertiză oferind clienților săi și soluții integrate de iluminat. Astfel, în anul XXX apare Urbio LED.

Acordând o atenție deosebită formării unei echipe cu vastă experiență în domeniu, primele rezultate notabile nu s-au lăsat mult așteptate:

  • Eficientizare iluminat stradal ;
  • Reducerea consumului de energie în mediul industrial ;
  • Îmbunătățirea calității iluminatului și scăderea consumului de energie în spațiile comerciale ;
  • Proiectarea eficientă a iluminatului în spațiile de depozitare ;
  • Reducerea cu 80% a consumului de energie în lăcașele de cult ;
  • Am redus cu 50% costurile de mentenanță în spitale și clinici.

Întreg portofoliul de clienți Urbio LED vine ca o recunoaștere a profesionalismului cu care a fost abordat acest domeniu al iluminatului pe bază de LED care este încă atât de nou în România.

Istoric Urbio Led

2014

In acest an am semnat parteneriate cu furnizori renumiti din Europa, ridicand standardele de calitate pentru sistemele montate, printre acestia numarandu-se Luxor Solar GmbH din Germania, printre putinii producatori de panouri fotovoltaice care oferta garantie de 12 ani, Victron Energy din Olanda, lideri pe piata din Europa in ceea ce inseamna calitatea echipamentelor produse (regulatoare de incarcare, invertoare off-grid, redresoare solare, etc), Keckeisen din Germania care se afla in primii trei producatori de acumulatori solari de la nivel national, ceea ce a facut ca Urbio Romania sa ocupe unul din primele trei locuri la nivel national ca numar de sisteme fotovoltaice implementate.

Tot la inceputul anului, datorita cererilor din ce in ce mai mari, am inceput ansamblarea si promovarea bec-urilor LED Urbio, reusind sa eficientizam consumul de energie electrica la peste 350 de clienti, din care peste 200 de institutii publice.
In a doua parte a anului, am reinceput implementarea prin programul „Casa Verde” a peste 300 de sisteme solare.
Am inceput sa dezvoltam  atat sistemele off-grid, cat si on-grid, acoperind un segment important din piata investitiilor la nivel national, reusind sa montam peste 400 astfel de sisteme pe langa sistemele solare de apa calda menajera.

2013

In paralel am inceput implementarea proiectelor de reabilitare si eficientizare a iluminatului public, bazandu-ne pe tehnologia LED, inclusiv independenta acestuia fata de reteaua electrica prin schimbarea stalpilor clasici cu stalpi echipati cu panouri fotovoltaice.

2012

Am continuat sa implementam peste 1000 de sisteme solare prin programul Casa Verde pana la jumatatea anului, iar in a doua parte am inceput cercetarea, dezvoltarea si implementarea a peste 100 de sisteme fotovoltaice “off-grid”.

2011

In anul 2011 incepe cea de-a doua sesiune pentru depunerea dosarelor a programului Casa Verde. Astfel, Urbio ofera consultant pentru 3000 de beneficiari ai acestui program. In acelasi an, Urbio semneaza contracte cu primarii pentru proiectul “Statii de captare apa”

2010

Urbio ofera consultant pentru programul guvernamental “Casa Verde” privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire.

2009

Urbio isi completeaza profilul de activitate cu noi produse si servicii: amenajari locuri de joaca, produse de salubritate, banci de agreement. De asemenea in urma unor investitii, firma este certificate ISO 9001 – Sistemul de Management al Calitatii.

2008

Se infiinteaza URBIo. In acelasi an, obtinem certificarea ISO 14001 – Sistem Management de Mediu. Stabilirea unui management sanatos si formarea unei echipe competente si profesioniste au rezultat finalizarea primelor proiecte de montare a statiilor pentru tratarea si epurarea apei.

Consulta Un Specialist